Behöver du en ny lur?

Behöver du en ny lur?

*** I samarbete med rePhone***

Som ni kanske vet så är jag den första att kolla in secondhand och andrahandsmarknaden när jag ska köpa något ”nytt”. Det känns både smart, miljövänligt och ekonomiskt att se vad som finns där först. Hittills har de mesta funnits begagnat, förutom mobiler – nu finns det också!

Begagnade mobiltelefoner har såklart funnits förr med, men kanske inte med kvitto och garanti – så där så att man verkligen kunnat vara säker på att de inte är stöldgods och att de verkligen fungerar. Nu finns rePhone som säljer just detta!

rePhone får sina telefoner från nordiska telebolag, inte från privatpersoner, man kan alltså vara helt säker på att de inte är snodda. De går även igenom dem, återställer och uppdaterar dem, så man kan vara helt säker på att de fungerar som de ska. Och erbjuder dessutom 12 månaders garanti. Du får alltså precis samma säkerhet som när du köper en ny, men mycket billigare.

Varför ska man köpa en begagnad telefon då? Förutom att det är billigare alltså. Jo, för att en enda återanvänd telefon sparar motsvarande 30 kilo i CO2-utsläpp jämfört med att tillverka en ny. Att återanvända 200 telefoner sparar lika mycket energi som en vanlig svensk villa gör av med på ett år. Produktionen av en enda mobiltelefon ger upphov till ca 75 kilo avfall innan den är klar. Det är alltså väldigt klimatsmart att köpa en begagnad telefon, det sparar inte bara pengar – utan miljö också.

Det hela är väldigt enkelt. Telefonen kommer till rePhone som återställer och kollar att den fungerar som den ska, du väljer vilken modell du vill ha och väljer betalningssätt, efter några dagar kommer luren säkert med DHL. Det är fri frakt och öppet köp i 14 dagar.

Efter att ha kollat upp rePhones omdömen vet jag vart jag köper min nästa lur! Under senaste halvåret har 58 kunder lämnat sina omdömen och de har 4,6 av 5 i betyg, det tycker jag är heeelt ok! Kolla får du se 🙂

Jag är gärna både klimatsmart och ekonomisk – är du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *