Behöver man kosttillskott?

Behöver man kosttillskott?

*** I samarbete med Skip***

En del säger att man behöver ta kosttillskott, andra säger att man inte behöver det. Jag säger att man får avgöra själv, men att det hjälper mej!

Detta är alltså ett samarbete med Skip, men jag har använt deras produkter dagligen i säkert 5 år nu och skrivit om dem flera gånger förr. Jag har alltså köpt mitt kosttillskott hos Skip och använt dem för att jag helt enkelt inte klarar mej utan och då är det Mucosa jag använt i första hand. Jag har nämligen lite svårt att gå på toa och med ett enda litet piller om dagen funkar magen perfekt! Jag släpper den aldrig!

Nu har jag fått testa Mega Force som är en samling av massor med mineraler och vitaminer. Jag har brist på bla Folsyra och B12 och tänkte boosta med det och allt annat som behövs för kroppen så jag inte får fler brister. Mega Force innehåller flertalet vitaminer och mineraler bla Vitamin C-som bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin C, B6 och B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är ett pulver som man blandar ut i vätska en gång om dagen. Det smakar som en sån där brustablett med c-vitamin ungefär.

Nu har du möjlighet att testa Skips produkter. Gå in på skip.se och gör din beställning, ange rabattkoden skip20 så får du 20% rabatt på ordinarie pris.

Efter att ha använt Skips produkter så länge som jag har gjort så kan jag absolut rekommendera dem! Nu ska jag testa detta och hoppas bli lite piggare än jag brukar vara på hösten och vintern. Tro försätter berg heter det ju  🙂

Använder du något kosttillskott? Vilka? Hjälper det?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *