När det tar stopp i skallen

När det tar stopp i skallen

Jag har en lång lista med grejer jag ska skriva, men idag går det bara inte. Orden kommer inte alls ut som jag vill och allt ser bara så fel ut. Inte ens mina bilder är bra, det känns rätt hopplöst att få ihop något alls då faktiskt…

Jag har så mycket att berätta för er. Vi har hittills varit iväg på två julbordskryssningar, sett två alldeles fantastiska shower och jag har mängder med tips om grejer att ha på ett glöggparty eller på menyn till advent och jul. Men jag får inte ut orden ur fingrarna…

Jag sätter mej vid datorn, tittar på min lista och suckar. Sen går jag och myser med hunden istället. Men till Du i Fokus har jag iaf skrivit om både Eckerö Linjens och Birka Cruises julbord samt den fantastiska showen med Johan Boding och Karl- Bertil Jonssons Julafton – ni får gärna läsa där tills jag får tummen ur här på bloggen  🙂

En vecka till med fullt ös, sen kanske orden kan komma rätt igen  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *