Behöver planera bättre…

Behöver planera bättre…

Måndag igen, det går så jäkla fort! Måndag betyder vägning här hemma och den här gången var det ett hekto plus. Sjukgymnastiken har gett mej träningsvärk på helt nya ställen, så jag antar att det är därför jag gått upp lite. För att musklerna ska kunna expandera samlar de vätska och går faktiskt sönder lite grann och då är det klart att det blir lite plus på vågen. För jag känner mej omformad och slankare på nåt sätt.

Jag avskyr fortfarande sjukgymnastiken! Det känns som jag gör övningarna fel och de är skitjobbiga. Träningsvärken tycker jag däremot om, då har jag ju gjort nåt rätt iaf. Imorrn får jag vet hur fel jag gjort och i bästa fall går det snabbt att rätta till. Då ska jag nämligen tillbaka till Generalen, sjukgymnasten alltså  🙂

Förra veckan var hektisk, den här är det betydligt lugnare. Alla måtider ser ut att ätas hemma, så nu ska jag planera bättre. Vi har mängder med matlådor i frysen, bara att ta fram och tina. Me like! I veckorna lever jag på matlådor och på helgerna fixar vi bra mat som
passar till nya matlådor. Lite PP, gott och enkelt är vår melodi. Mycket sallad och pasta, men lite annat också. Veckans meny ser ut så här:

Måndag: Moussaka till lunch och Räksallad till middag
Tisdag: Köttfärssås till lunch och Crabsticksallad till middag
Onsdag: Pasta Carbonara till lunch och Kålsoppa till middag
Torsdag: Kycklinggryta till lunch och Filé i senap- och dragonsås till middag
Fredag: Räksallad till lunch och Blomkålspizza till middag
Lördag: Fiskgratäng till lunch och Kesolasagne till middag
Söndag: Pasta med kasslersås till lunch och tonfisksalladtill middag

Klicka
på länkarna så hittar ni recepten.

Planen är att försöka ta bort ett halvt kilo till nästa vägning. Det är mycket in min värld, men det kan gå… Jag vill under 60 nu!!! Det är lixom dax! Har legat på mina 60 – 60,5 och harvat bra länge nu. Kroppen mår ganska ok, så det borde gå. Den som lever får se  🙂

Ha en fin vecka everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *