Benen vill inte mer nu…

Benen vill inte mer nu…

Det blev ju några timmars shopping igår och ganska många steg. Vi somnade ovaggade före 22, tror jag, och sov som grisar till ca 7.30 imorse. Strax innan 9 var vi återigen inne i varuhuset och idag var det betydligt mer folk än igår.

Vi tog ju kläd- och hygienavdelningen igår och hade alltså bara husgeråd och elektroniken kvar idag. Vi har letat efter en taklampa till vårt sovrum ett tag och en sån hittade vi idag. Vi trådlösa telefon har gått sönder, så det blev en ny sån och lite annat smått och gott. Vid 10.30 var vi ute igen och på väg till Göteborg!

Någon timme senare var vi framme vid vårt vandrarhem, packade ur bilen och tog igen oss en stund innan vi tog bussen in mot centrum. Väl framm vid Avenyn åt vi lunch. Vår midsommarlunch bestod av en pizza för senior, lammkotlett för Junior och Martin och ett grillspett för mej. Varken sill, potatis eller nubbe blev det alltså – ingen jordgubbstårta heller. Men det gör inget! Vi har en jättebra midsommar ändå!

Efter lunch gick vi runt lite på stan, kollade in Liseberg utifrån och tog bussen hem igen. Hela stan var tom efter kl 14, så det fanns inte mycket mer att göra där. Plus att mina ben inte orkar mer nu, hela kroppen skriker efter att bara få ligga ner och ta det lugnt. Vår kväll kommer alltså mest att bli inne på vårt rum, kolla lite på tv och sova ganska tidigt. Killarna kanske går iväg och spelar biljard, medan jag ligger och läser. Imorrn får vi sovmorgon, eftersom Liseberg inte öppnar förrän 11.00. Så frukost och sen bussen som går 10.10 blir nog bra.

Imorrn ska Martin åka berg-å-dal-bana och en massa annat  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *