Bidde inget luciatåg…

Bidde inget luciatåg…

Så var lucia över och i år har jag inte sett ett enda luciatåg. Det var lite synd, men jag överlever nog.
 
Idag är vi uppe tidigt. Alla rum ska vara städade och besiktade kl 8. Det finns en lista på varje dörr i vilken ordning och med vilket redskap allt ska göras. Man behöver bara följa den listan, steg för steg, för att klara besiktningen. Anars får man göra om det…
 
Mitt ansvar är att se till att det finns städgrejer och att dessa är i rätt förråd när städnigen är färdig. Jag får förmodligen lugna en och annan upprörd tjej också… Det är nämligen alltid tjejerna som blir mest upprörda när de inte bli godkända.
 
Just den här gruppen som jag åker med den här gången var jättedåliga på att städa när vi var här senast. Det var så illa att bussen hem fick vänta på oss. Ska bli spännande att se om det är lika den här gången, eller om de lärt sej något.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.