Bidde vin hos grannen

Bidde vin hos grannen

När vi sitter och tittar på tv i godan ro, går plötsligt larmet hos en av våra grannar. Jag flyger upp ur tv-soffan och springer över till huset snett emot mitt. Då har redan min närmaste granne hunnit dit och vi går tillsammans runt huset och tittar.
 
Det ser lugnt ut, inget är uppbrutet och inga spår syns. Jag stannar kvar vid huset, grannen försöker ringa dem som äger huset. När vi kontaktat husägarna bestämmer vi oss för att ta ett glas vin tillsammans. Hon är gräsänka och vill ha lite sällskap.
 
Där blir jag sittande i flera timmar! Tills ungarna tröttnar på att vänta på mej och faktiskt kommer och hämtar hem mej  😉
 
Himla trevligt med lite vuxet sällskap så där på fredagskvällen. Nu är jag trött och ska sova – imorrn ska vi upp tidigt igen…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *