Bild på E-kupan…

Bild på E-kupan…

Jag lovade ju er en bild igår, så här är den!

Man kan dölja mycket med kläder och en bra behå kan man konstatera när man ser bilden. Så där ser det alltså ut när jag trycker ner ”behagen” i dubbla sport-behåar när jag ska träna. Om man jämför med bilden nedanför, så är det ganska stor skillnad.

Det är inte alls svårt att förstås varför utomstående inte kan acceptera att jag ska göra en bröstförminskning, de ser mej ju bara i vanliga kläder. För mej är det glasklart att en operation är nödvändig, men jag ser mej ju utan kläder lite titt som tätt  🙂

Så här har ni det alltså; svart på vitt. Tycker ni att en operation är ok eller inte, när ni ser hur jag ser ut? Jag vill kunna röra mej obehindrat, slippa ont i ryggen, sova på mage, ha framknäppta skjortor och kläder i normal storlek. Jag vill se proportionerlig ut! Är jag fåfäng för att jag vill allt detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *