Blev inte alls som jag tänkt mej

Blev inte alls som jag tänkt mej

På eftermiddagen gick barnen till sin pappa, medan jag var ute med hunden. Så när jag kom hem var jag helt plötsligt ensam hemma. Visste inte riktigt vad jag skulle göra, mer än kolla på tv och lata mej  😉
 
Så får jag ett sms ”for jag komma till dej?” Från en av mina extraungar som tydligen ville komma hemifrån en stund. Självklart fick hon komma hit, jag hade ju inget viktigare för mej precis. Så nån halvtimma senare får jag sällskap och Baileys tycker det är jätteskoj! De två lattjade till bägge var helt slut.
 
Vi åt middag och slappade i soffan, hon fick prata massor och det behövdes. Mycket har hänt och behöver pratas om, det är inte lätt att vara 15 år… För en stund sedan följde jag henne till bussen och i samma veva kom killarna hem igen.
 
Så eftermiddagen blev inte alls som jag tänkt, om jag nu tänkt något… men bra ändå!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *