Blev så glad!

Blev så glad!

Jag är fortfarande medlem i partiet och satt under julledigheten och skrev motioner till vårt stora årsmöte. Men jag har inte varit särksilt aktiv sedan valet 2006, jag har ju inte fått! Men jag gör det jag kan i det tysta för att visa att jag fortfarande är intresserad och att jag faktiskt kan en hel del.
 
Så igår fick jag ett litet kvitto på att jag faktiskt inte är bortglömd. En av partivännerna från Huddinge ringde och frågade om han fick nominera mej till årsmötet. Om jag ville vara ombud och gå upp och försvara mina motioner. Jag blev jätteglad! De kommer fortfarande ihåg mej! De vill att jag ska åka! Yes!!! Klart jag sa ja!
 
Det skulle vara jätteskoj om jag nu blev inröstad och kunde åka till mötet i Västerås i sommar. Men det viktiga var ändå att bli tillfrågad. Bara det lilla lyfte mej säkert en meter över marken  🙂
 
På lördag vet jag om jag åker eller ej och skulle jag göra det… ja då åker Vännen med på sitt första Riksting. Det ser iaf han fram emot!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.