Bobby igen

Bobby igen

Bobby hade tydligen en utvecklingsstörning och var inte riktigt som andra barn. Men man kan ju fråga sej hur hans föräldrar då var funtade… de är iaf vuxna! Enlig expressen.se har de bland annat gjort följande upprörande grejer med pojken.
 

 • Paret brukade tortera tioåringen med elstötar. Vid ett tillfälle hade de först bundit fast honom vid en stol.

 • Fastbunden har Bobby blivit slagen med bland annat vedträn och livremmar. Han blev också misshandlad med en dammsugare.

 • Vid ett annat tillfälle hade Bobby bajsat på sig. Styvpappan och mamman band då fast honom i sängen och tejpade fast hans nedbajsade kalsonger över ansiktet. En annan gång tejpades han huvud fast vid en stolsdyna – som var indränkt med urin.

 • Pojken brukade också torteras med glödhet stearin. Styvpappan och mamman band då först fast honom vid en stol. Han tvingades också dricka alkohol som hälldes ner i en tratt som tryckts ner i hans strupe.

 • Flera gånger ska pojken ha blivit utkastad i snön.

 • Vissa borde aldrig få ha eller skaffa barn!!!
   
   

  4 svar på ”Bobby igen

  1. Ja, det hemskt vad de har gjort mot pojken…usch.. Jag förstår inte att det kunde pågå så länge utan att någon annan förstod.

  2. ALLA i Bobbys närhet är delaktiga i detta! Skolpersonal,anhöriga,grannar..-tecknen måste ha funnits där!

  3. barn kan jag öht inte förstå hur man kan göra så mot ett barn som är helt försvarslöst. Det är som om dom misshandlat min Plorp, mig som förälder, det finns bara inte ord för hur äckligt otäckt detta är. Mina primitiva, mindre vackra sidor säger saker som förmodligen inte får skrivas. :-/

  4. Dessutom har jag hört att mamman sa att hon gick med på att misshandla Bobby eftersom att styvpappan hotade henne men vad är det för mamma som hellre skadar sitt barn för att skydda sig själv? Jag blev så upprörd när jag först hörde om det där!

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *