bojkotta.vattenfall.nu

bojkotta.vattenfall.nu

Det är läge att starta en sida för alla oss som tycker att Vattenfall borde gå i graven… de har ingen som helst kundkänsla eller service!
 
Förra året började jag efterlysa mina elräkningar i februari. Jag har anmält att jag vill betala månadsvis, men fick ingen räkning. Jag gillar inte att betala stora summer sällan, det känns för mycket i plånboken helt enkelt. Det tog ytterligare ett par månader och flera mail innan jag till slut fick räkningen i april. Sen har det funkat…
 
… till nu… Jag har fortfarande inte fått någon elräkning för i år. Jag har mailat flera gånger och ringt, några svar har jag aldrig fått. Idag hängde jag iaf kvar i telefonkön den halvtimman som behövdes för att komma fram. Å nä… inte har jag fått någon räkning inte och nää… inte kan de se varför… Nu skulle de iaf skicka en räkning på 8000!!! För hela första halvåret, men jag kunde få delbetala om jag ville… Tack för det vattenfall och ta er i baken!!!
 
Vad har jag för val??? Jag har inte gjort något fel, tvärtom – jag har efterlyst fakturorna i flera månader. Inte en ursäkt, ingenting! Mitt sparande som jag till slut lyckats få ihop efter förra smällen, går nu till nästa smäll! Fy f-n säger jag!
 
Jag hoppas kunna byta elbolag men inte ens det kan jag tydligen göra eftersom jag bundit mej till Vattenfall i ytterligare 2 år. Jösses – va man blir glad!!!
 
 
 
 

Ett svar på ”bojkotta.vattenfall.nu

  1. En helt annan sak, Vattenfall köper fortfarande gas från Ryssland och bidrar på så sätt till det ryska folkmordet i Ukraina. Hur kan man bära sig så illa åt? Hur kan jag och andra bojkotta Vattenfall?

    Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *