Ont i magen :-(

Ont i magen :-(

Nu är det tredje måndagen i rad som jag har ont i magen när jag kommer hem från jobbet. Vet inte varför…?
 
Lite struligt är det, även om jag ändå tycker att jag trivs. Den jag jobbar med på måndagar är helt ok, men vill sluta för att enbart kunna ta företagsklasser. Då vill Vännen självklart ta hennes jobb där jag är, men för att det ska gå i lås måste vi själva fixa någon som kan ta hans jobb där han är nu… struligt värre alltså!
 
Jag vet inget annat jobb där man måste hitta sin egen efterträdare… Nu har jag iaf hittat en tjej, som jag började lära upp idag. Varför jag la mej i vet jag inte… eller jo det vet jag… jag vill ju att Vännen ska jobba där jag är. Men det hela är egentligen inte upp till mej och ändå är det jag som löser situationen. Så nu ska jag sitta dubbelt med den nya tjejen ett par gånger, sen skickar jag över henne till Vännen som får ta resten och lämna över.
 
Sen får vi bara hoppas att min nuvarande kollega har vett att faktiskt säga upp sej också. Gör hon inte det så står Vännen utan jobb!!!Men vi vet ju inte om det finns något företag som är villig att starta en klass så här nära sommaren och kanske itne hinna avsluta kursen innan semesterarna. Så det är ett enda kaos och jag känner att jag lagt mej i något som jag kanske inte borde gjort… jag hade det ju lugnt innan.
 
Så i slutändan måste det väl bli jag som släpper mitt jobb eftersom det är jag som ställt till det. Jag kan ju inte låta Vännen stå utan när det är jag som släpat in en kassör extra. Men då får jag å andra sidan lediga måndagkvällar ett tag… det kanske jag behöver? Jag vet varken ut eller in, bara att jag har ont i magen!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *