Botkyrka Kommun vill ha mer sex

Botkyrka Kommun vill ha mer sex

Igår kunde man höra på nyheterna att vi svenska har mindre sex än för några år sedan och de som är missnöjda har som förklaring att de inte har tid eller är för trötta. Ungefär samma ursäkt som när det gäller motion, lagat mat från grunden, läsning och en hel del annat. Jag påstår att man har tid för det man verkligen vill göra och att vi alla har 24 timmar att spendera på det sätt vi tycker är bäst.

Många verkar tycka att det är väldigt viktigt att lägga stor tid framför datorn, tv´n och knappa på mobiltelefonen. Undrar hur mycket tid som faktiskt läggs ner på detta per person och undrar hur mycket som läggs ner på detta av dem som gnäller mest? Jag kan lugnt erkänna att jag sitter en hel del framför datorn, tv´n och mobilen… det blir några minuter här och några där och landar på kanske 3 timmar sammanlagt per dag. Men då jobbar jag mest via datorn också, samtidigt som jag pysslar med en massa annat.

Tv tittar jag knappt på längre sittandes. Det är så jag fått min tid till motion, jag springer eller går på löpbandet samtidigt som jag tittar på något på tv. Springer jag ute blir det antingen tidigt på morgonen eller medan Martin lagar mat. Visst, jag har det ju förspänt på så sätt att det inte är jag som har kökstjänst. Å andra sidan är det jag som klipper gräset och städar och då får jag motion där med.

Så visst har man tid! Om den där mannen som vill ha mer sex faktiskt hjälper sin kvinna med hushållssysslorna lite mer och ser till att kvinnan mår bra och är mindre stressad, ja då kommer han nog få till det lite oftare kan man tänka. Så himla svårt är det inte! Hjälp varandra och stäng av tv/dator/mobil så kommer det av sej självt. En ”akt” tar ju trots allt bara 6 minuter eller vad det svenska snittet nu är…

Klockan 23 igår tyckte iaf Botkyrka Kommun att vi kommuninnevånare skulle få chansen utan undanflykter. Då blev halva Tumba och Tullinge kolsvart av ett strömavbrott som höll i sej i en timme ungefär. Gott om tid alltså  🙂

Alla har vi tidsbrist, frågan är vad vi lägger tiden på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *