Bröllopsdag – vad hittar man på?

Bröllopsdag – vad hittar man på?

På måndag firar vi vår andra bröllopsdag och tre år som förlovade. Vi gillar att fira saker, stora som små, och i vårt fall är bröllopsdagen ganska stor. Ingen av oss trodde ju att vi någonsin skulle fira sånt… särskilt inte tillsammans  🙂

Vi gifte oss på en skärgårdsbåt och firade första bröllopsdagen på en långkryssning till Gotland med Birka Cruises. Temat båt och kryssning borde alltså fortsätta och då tänkte vi att vi kan ju alltid ta samma båt som vi gifte oss på och åka samma tur, men kliva av på Drottningholm och stanna där under dagen. Vädret ser ut att hålla i sej, så det blir till att packa picknick, lämna hunden och dra iväg på måndagförmiddag. Sen får vi se om vi kanske går på Gröna Lund en sväng, kanske går på bio, kanske middag på Strandbryggan där vi var efter bröllopet… vi får se vad som händer – men firar det gör vi!

Ni som har varit gifta ett tag, hur firar ni er bröllopsdag? Olika varje gång eller samma? Firar ni överhuvudtaget? Vi har varit tillsammans i drygt 10 år och kan ibland tom fira vår månadsdag… och uppmärksammar alltid vår halvårs- och årsdag. Dessutom får jag blommor varje fredag… jag är nog rätt bortskämd med uppmärksamhet faktiskt. Men det är väl så det ska vara?

Varför ska man uppmärksamma de där dagarna då? Jag tycker man ska göra det för att visa sin partner att man minns de där dagarna med värme. Att de är viktiga, var speciella och fortfarande betyder något. Å som sagt: en anledning att fira!

 

2 svar på ”Bröllopsdag – vad hittar man på?

  1. Jätteviktigt och kul att fira tycker jag.
    Vi gör olika varje bröllopsdag ( 8 i år), det måste inte vara märkvärdigt men ändå lite extra. Vi firar förlovningsdagen och dagen vi träffades också!

    1. Då är ni som vi och firar allt ni kan! Så ska det vara tycker jag. Ha ett fint firande när nästa än blir 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *