Dagen efter…

Dagen efter…

Jo, jag är faktiskt lite dagen efter, trots det otroligt ringa intaget av alkohol igår (ett pyttelitet glas vitt vin). Självklart handlar det om dagen efter den härliga helgen! Känslor och tankar trasslar ihop sej i skallen och behöver redas ut. Så det tänker jag göra här, så gott det går  🙂

Fredagen! En fantastisk dag i min äldste sons liv! Skolan är slut, äntligen! Det blir många utropstecken i den här texten tror jag minsann, men det beror ju på att ALLT varit så himla bra! I princip så lyckades nog nästan alla som är värdefulla för oss att dyka upp för att gratulera honom. Någon saknade och det hade varit ett stort plus om ett par till kommit, men på det stora hela så var det en fantastisk dag.

Lördagen: då sov vi lääääänge! Vi försökte sammanfatta fredagen, samtidigt som vi skulle förbereda söndagen. Har man flera saker i skallen samtidigt brukar det varken bli hackat eller malet, så vi sköt upp sammanfattningen och riktade in oss på söndagens bravader. Så det blev vila, röjning av klubben och ganska tidigt sänggående.

Efter väldigt mycket för lite sömn var det då söndag och dagen det SMÄLLDE! Allt som jag planerat och tagit mej an blev hur bra som helst. Tyvärr kan jag inte styra över besökare eller väder, så det blev som det blev med det. Tyvärr kom inte någon representant från den där attans kommunen som vi bor i heller, eller media… Så nu får jag skriva ett par artiklar och skicka iväg.

Men känslan efter gårdagen sitter fortfarande i. Vilka fantastiska människor som kom! Vilket härligt gäng! Att Martin Melin kom trots feber, var ju bara så strongt! Att Hillevi Wahls barn numera leker skytteklubb hemma i sina rum är väl det bästa betyg man kan få? Fredrik Birging twittrade om oss, så nu vet alla hans följare att vi finns. Härligt! Å Haralds Anna skrev om oss på sin Facebook, vilken bra reklam. De bilder jag lagt upp på Facebook sprids för vinden och fler och fler får se vår fantastiska dag och fina verksamhet. Precis som det var menat!

Stora hjärtan i ödmjuka kroppar och jag tror att flera av oss kommer att hålla kontakten. Jag hoppas det iaf, för flera av dem var verkligen i min smak vad gäller värderingar och principer. Jag är så glad att jag kontaktade just det här personerna och att just de tackade ja. Jag vet att både Hillevi och Martin Melin kommer att blogga om gårdagen, så jag ser fram emot att läsa deras texter. Men vad jag har förstått så var bägge nöjda.

Jag som hade sån ångest inför helgen och bara ville ha måndag så fort det någonsin gick, har nu slappnat av helt. Jag är nöjd. Jag gjorde mitt bästa och det blev bra, mer än så kan man inte göra och då kan man inte vara annat än nöjd. Idag ska jag bara smälta allt och ta det lugnt innan jag ska åka och jobba. Senior har dragit iväg till Öland och Junior går korta dagar i skolan tills han slutar på torsdag. Livet är bra härligt! Jag är tacksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *