Dagen efter…

Dagen efter…

Det känns som vi varit på värsta festen eller nåt… kroppen gör ont, huvet är segt och ögonen vill inte vara öppna och jag fryyyyser. Jag är törstig och extremt godissugen!

Gårdagen var lång och arbetssam, men resultatet blev kanon. När jag drog upp rullgardinen i morse stod jag en lång stund och tittade på min fina gräsmatta 🙂 Regnet vill inte riktigt ge gräsmattan det den behöver, så en vattenspridare hjälper till lite.

Junior sov hos mormor inatt och ska till sin tjej nu i eftermiddag. Senior har varit på skyttetävling och kom 2:a! Han kom hem med en jättefin prisplakett. Men han kom bara hem för att byta kläder och vända, nu är han iväg med sin pappa och kommer inte hem förrän ikväll.

Så här är vi nu; jag och Martin. Helt urlakade. Vi ska ta det ganska lugnt. Tvätta lite, plocka lite. Martin ska sätta sej med bokföringen, jag har gått igenom och svarat på mail sedan en månad tillbaka. Just nu lagar Martin lunch åt oss och sen blir det nog en tupplur. Baileys är nöjd med att vi sitter still för en gångs skull. Ikväll blir det avocado och räkor för oss, killarna äter på sitt håll. Lagom komplicerat 🙂

En skön dag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *