Gräsmattan är färdig!!!

Gräsmattan är färdig!!!

Äntligen! EN sak som är färdig i vårt kaos.

I morse kl 8.30 hämtade vi första lasset gräsrullar. 50 rullar lastades på (för hand) kördes hem och lastades av. Min pappa körde och jag och Martin bar så mycket vi orkade. Min pappa känner fortfarande av sina brutna revben och tog det så lugnt han kunde. När vi lastat av första lasset, hämtade vi nästa. 45 rullar till så var vi faktiskt klara! Vi som trodde att vi skulle få åka 5-6 ggr. Alltså låg vi före tidschemat och det behövde vi.

Väl hemma fortsatte vi att fixa underlaget. Först hämtade vi en kärra sand till att ha som utjämningsmaterial. Fatta hur kroppen känns efter att ha lastat alla dessa rullar och sen skyffla sand! Imorrn kommer kroppen att ge sej till känna…

Samtidigt som pappa och Martin fixade underlaget, pratade jag med försäkringsbolaget och chefen till han som körde på min bil. Först skulle jag inte få någon hyrbil, eftersom det inte ingår i min försäkring. Men ju mer jag tänkte på det, desto argare blev jag. Det skulle ju inte ha med min försäkring att göra, det måste ju gå på deras försäkring! Å så var det ju! Efter lite diskussion fick jag ok på hyrbil som jag kan hämta på måndag. Tyckte jag kunde få en porsche… jag menar det är väl likvärdigt med en peugeot? Samma bokstav iaf 🙂

Efter lunch kom även min mamma hit. Martin grävde, pappa jämnade till, jag bar rullar och mamma la ut dem. En klart godkänd arbetsfördelning som funkade klockrent! 18.30 var vi färdiga! Å jösses va fint det blev! Jag är supernöjd!

Nu ska det bara vattnas rejält de närmaste veckorna, så lite regn imorrn blir bra. Om 2-3 veckor ska vi sitta där på gräset och bara njuuuuta! Äntligen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *