Projekt nr2 avklarat!

Projekt nr2 avklarat!

Så jäkla skönt – hallen/trappen är klar!!!

Vi tog en liten sovmorgon i morse. Baileys blev dålig inatt, så vi behövde sova ut lite. Han vaknade och hade svårt att andas. Det lät som han hade astma/krupp samtidigt som hans mage lät konstigt och han var orolig. Han låg i sin korg men jag la honom hos mej och då somnade han om efter en stund och sov sen tätt intill mej resten av natten. Jag vet fortfarande inte vad det var med honom, men rejält obehagligt var det.

Klockan 13 skulle vi vara på personalmöte. Vi skulle få veta allt om våra framtida kassaregister. I 3 timmar blev vi fullpackade med information om lagen som börjar gälla 1 juli. Blä – säger jag! Det kommer att sinka kassaarbetet och göra att vi måste öppna tidigare och ge oss en mängd merarbete. På mötet passade jag på att tala om att jag slutar i Södertälje när jag går på semester i sommar. Ska bli skönt att slippa åka dit på torsdagarna.

När vi kom hem från mötet hade mina föräldrar satt upp de sista tapeterna i trappen och vi kunde sätta upp våra fina bilder. Medan Martin fixade mat, satte jag och min pappa upp bilderna och det blev precis så bra som jag tänkt mej. Nu ska vi bara dölja kablarna till luftvärmepumpen också, sen är den första etappen klar. Sen ska trappstegen slipas och målas och lister ska upp, men det blir en senare fråga.

Tänk att både gräsmattan och trappen blev klar den här helgen. Det känns enormt skönt. Några lugna dagar med lite plock för att få ordning här hemma. Sen ska vi göra om i tvättstugan så det blir mer lättframkomligt där. Kanske nästa helg när vi är långlediga? Vi får se, nu är det ingen brådska.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *