Dagens dilemma

Dagens dilemma

Jag har ju ingen vidare koll när det gäller mode och vad som är inne eller ute. Men jag har en himla massa folk runt mej som är intresserade och gärna delar med sej av sin kunskap. Sånt är bra!

Alltså brukar jag lägga ut en bild på Facebook när jag bestämt vad jag ska ha på mej eller när jag väljer mellan olika klädesplagg, så får jag tips på attiraljer och detaljer. Så även idag…

Om en liten stund ska jag åka in till stan ( 3 el 4 gången den här veckan…), jag ska köpa te, kolla runt lite och sen sätta mej på Rica Hotell och ta en fika. Kanske får jag sällskap, kanske inte… kl 18.00 ska jag och det eventuella sällskapet stå utanför restaurangen Sahara på Olofsgatan för att gå på bloggmiddag.

Alltså har jag haft klädproblem, men inte så stort som vanligt. När man har en nästan normal vikt kan man välja på betydligt fler kläder som man känner sej bekväm i. Å vet ni? De där kläderna i stl 36/38 som jag beställde… de passade!!! Så nu har jag en ny klänning på mej dagen till ära, hittad på rea på Halens  🙂

Men! Och nu kommer vi till dilemmat… För mej var det helt naturligt att ta vita strumpor och när folk fick se bilden på Facebook blev det ramaskri. No no, svarta skulle det vara. Jag tycker det ser jätteknasigt ut, men ok… säger ni det så. FB har sagt sitt, så även Instgram… vad säger ni då?

Vita eller svarta strumpor? Klänningen är mörkblå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.