Dagens Nyheter

Dagens Nyheter

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Alltså började jag med att läsa nyheterna…

Idag gäller det att göra allt på Facebook så snart som möjligt, eftersom sidan kanske inte finns imorrn… Efter att ha läst om den våldsamma kraschen i Åstorp, kanske vi ska prata mer med våra ungdomar som nyss tagit körkort? Unga män är ju inblandade i flest trafikolyckor, nåt måste det beror på… Jag har varit på Senior ganska mycket om att han kört slarvigt efter att han klarat körkortet och nu verkar han ha lyssnat och kör mycket lugnare och säkrare. Han är på väg hem från Öland i detta nu.

Apropå Öland och med tanke på att höstens dokusåpa sänds från Böda Camping kan vi konstatera att det kanske gått liiiite för långt i dokusåpornas värld. Nu funderar man tydligen på att göra Livets Ord till en dokusåpa. Visserligen är det väl en såpa, men att sända det på tv? Nej tack, säger jag som iofs inte kollar på Böda Camping heller. Det finns ju en OFF-knapp på tv´n tack o lov  🙂

Jag läser också om flyktingar som får bo bland döda råttor och smuts. Såg en lite del av inslaget på nyheterna igår, men greppade inte riktigt vad det handlade om då. Tydligen är våra flyktingar inte mer värda än så? Vad händer om ett barn börjar peta på råttorna? Jag menar: en råtta kan ju faktiskt dra runt på en hel del sjukdomar. Äckligt! Medan flyktingar bor i skiten skor sej Nordeas chefer på andras bekostnad. Jag har inte mycket till övers för Vänsterns politik, men i det här fallet måste jag ge Sjöstedt en eloge för att han byter bank. Nånstans måste man visa att gränsen går.

Översvämningar och skyfall har drabbat Italien och min kompis skördar Hallon i Västerås. Världen och värdet är alldeles uppåner. Jag tycker iof att det är skönt med en mild november. För att inte tala om Junior som är överlycklig att han fortfarande kan åka MC. Men normalt är det inte!

Åsså har vi hunden Diezel som fastnade i spärren till tunnelbanan. Stackars voffsingen som satt fast på mitten och inte kunde komma loss. Han var lite olycklig efteråt och hade nog lite ont i magen, stackarn.

Och en positiv nyhet mitt i allt elände! Lille Hugo får i bästa fall åka till USA på behandling! Hugo som har en ovanlig hudsjukdom där skinnet trillar av och i värsta fall får han inte ens upplev sin ett-årsdag. Men nu finns det hopp igen!

Det var nyheterna i korthet 🙂

Här hemma har vi inga större nyheter att bjuda på. Senior är som sagt på väg hem från Öland och Junior jobbar sin andra dag på nya jobbet. Jag ska fixa lite med julklapparna och städa. Ikväll kommer två av Juniors kompisar hit plus Mandisen för att äta hemlagad pizza med oss. Då blir det vi, plus 5 ungdomar och ”Så Mycket Bättre” på tv – HÄRLIGT!

Det blir nog en bra dag, trots tråkväder  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.