Inatt blire Huddinge Sjukhus

Inatt blire Huddinge Sjukhus

Igår hade vi en riktig lulla-runt-dag. Vi städade nästan hela huset och tvättade, men gjorde det i en väldigt behaglig takt. Junior jobbade och Senior kom hem från Öland och på kvällen kom Mandisen och två kompisar hit. Då bakade vi pizza och kollade på tv. Årets upplaga av ”Så mycket bättre” är faktiskt precis lika småmysig som förra årets. Laleh är helt fantastisk!

Det är en otrolig förmån att få dela kvällen med fem tonåringar. Att de väljer att vara här hemma istället för att vara hos någon annan eller ränna ute känns väldigt bra. Vid midnatt gick de andra hem till sina föräldrar och vi kunde gå och lägga oss efter en ganska lång dag.

Viktväktare på promenad

I morse gjorde vi oss ordning ganska snabbt för att återigen gå ut med våra medlemmar. Från att ha varit en medlem första gången till fyra nästa gång, blev vi idag sex medlemmar, jag & Martin plus två hundar. Så nu är vi tio ”individer” som rört på oss idag  🙂

Snart är det dax för lunch, det blir gårdagens rester av pizzan. Sen ska jag INTE ta en tupplur, trots att jag kommer att behöva det. Inatt ska jag nämligen göra en sömn-EEG på Huddinge sjukhus och då får jag inte ha sovit middag eller druckit kaffe. Allt för att man ska sova bra antar jag… så kl 20.30 ska jag vara där och man ska koppla på en massa elektroder som jag sen ska sova med. Imorrn vid 6-tiden är jag klar och får gå hem.

En riktigt skön helg har vi iaf haft, avkopplande, många skratt och trevlig sällskap. Precis som det ska vara  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *