De nya skandalminstrarna

De nya skandalminstrarna

Jag måste faktiskt säga att jag tycker lite synd om Reinfeldt. Han kunde ju inte få än sämre start. Handels- och kulturministern ställer till en hel del onödiga problem för den nya regeringen iom sina gamla ”synder”.
 
Å enda sida visar detta att även minstrar är helt vanliga människor med fel och bister som vi andra, å andra sidan visar de dåligt omdöme när de tackar ja till dessa uppdrag när de ändå är medvetna om att de kommer granskas utifrån och in.
 
Jag har heller inte tänk bli minister, men när jag blev nomionerad till riksdagslistan i valet tänkte jag noga igenom det. Vad händer om jag kommer in? Har jag något att dölja? Jag kände att jag med gott samvete kunde tacka ja till nomineringen, inga skandaler finns att gräva fram. Detta borde även de nya ministrarna frågat sej, innan de tackat ja…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *