Hur skulle ni ta det?

Hur skulle ni ta det?

Jag har fått en alldeles speciellt vän här på bloggen. En ung, trasig tjej som mår dåligt och som jag pratar med via msn flera gånger om dagen. Jag uppskattar verkligen den här kontakten och tror att hon också gör det. Vi pratar mest om hur dagen varit och lite annats mått och gott.
 
Frågan är ju nu hur henes föräldrar skulle reagera om det visste att jag pratar med deras dotter. Här sitter jag: en 36-årig, tvåbarnsmamma och chattar med deras 15-åriga dotter… som de knappast själva får kontakt med…
 
Hur skulle jag reagera om jag var i deras situation? Jag hoppas att jag skulle bli tacksam för att mina barn anförtrodde sej till en vuxen. Någon som tog dem på allvar… men jag kanske skulle bli fruktansvärt svartsjuk? Förbannad för att det inte var mej barnen kom till när de mår dåligt.
 
Detta är ganska knepigt faktiskt. Men jag hoppas jag gör rätt. Hur skulle ni göra?
 

Ett svar på ”Hur skulle ni ta det?

  1. Jag har skrivit en lång kommentar till denna tjej för ett tag sen, man vet inte riktigt hur man ska göra…Man är ju ändå inte psykologutbildad…! Men jag tror hon är glad att hon har dej! Hälsa henne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *