Den där 10-åriga flickan

Den där 10-åriga flickan

Har Ni läst eller hört om den där 10-åriga flickan i Vetlanda? Hon som blev utslängd från sin mamma och flyttade till sin pappa som tillfälligt var på permission från psyket. Hela historien är helt fruktansvärd.
 
Jag fattar inte hur man kan nonchalera larm från skola, grannar och andra. Jag har själv gjort några soc.anmälningar som inte lett till någon som helst åtgärd trots att jag vet att det varit riktigt illa ställt. Jag undrar vad som krävs för att en anmälan ska tas på allvar? I flickans fall har hon alltså bott hos en känd missbrukare, blivit utsatt för sexuella övergrepp och en massa annat.
 
I fallet som jag anmälde var det en liten pojke som bodde hos sin psykiskt instabila mamma, fick inte träffa sin pappa, man drogade ner honom med diverse mysko preparat, han fick inte vara ute eller leka med kompisar.
 
Det är fruktansvärt med alla barn som mår dåligt och far illa. Vi måste ha ett bättre system när det gäller soc och Bup, så att barnen inte faller mellan stolarna. Barnen måste få hjälp, de är ju det viktagste vi har!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *