Kan nån förklara vad en Curling-förälder är?

Kan nån förklara vad en Curling-förälder är?

Jag behöver hjälp med en sak. Alla har väl läst om sk Curling-föräldrar? Jag har inte riktigt fattat vad det är… har nog inte riktigt orkat sätta mej in i det måste jag väl erkänna. Men nu så undrar jag om jag kanske är en sån?
 
Jag kör mina ungar till sina träningar, åtminstone under vintern. Mest för att det är en livsfarlig väg för ena sonen att ta sej till tennisen. Andre sonen ska ta sej förbi ett ställe där mängder av personrån sker… men han cyklar när det är ljust på sommaren.
 
Jag hjälper barnen med läxorna och pushar dem att lämna in sina arbeten i tid, packar deras matsäck när sån krävs och är med på läger och utflykter med skolan. Jag tittar på nästan alla deras tävlingar, men inte längre på deras träningar.
 
Jag står bakom dem när de hamnar i trubbel, men de får reda ut situationen själva. Jag tillbringar nästa all min lediga tid med dem.
 
Killarna är hjälpsamma, de lagar mat, dammsuger, tvättar och diskar. De hjälper mej med allt som är tungt eller smutsigt. De får ingen månadspeng, utan får förtjäna sin inkomst (precis som jag). Men inte genom att hjälpa till hemma, de får hitta olika sätt att tjäna en slant på.
 
Är jag en curling-förälder???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *