Den härliga yogan

Den härliga yogan

*** Betalt samarbete med Yogia***

Är du en yoggi? En sån som håller på med yoga alltså? Jag önskar att jag var det, för det ser så otroligt skönt och avkopplande ut. Men de två gånger jag försökt har faktiskt varit helt misslyckade, tredje gången gillt heter det ju – så jag borde/ska ge det en ny chans.

Jag ser dem lixom överallt! I parker, på stranden, på hotellen. Grannarna på hotellet i Gambia när vi var där senast, körde yoga ute på gräsmattan morgon och kväll och det såg så skönt ut. Jag vill också!

Första gången jag provade var på ett bloggevent på ett fint slott. Det var på den tiden jag hade E-kupa och alla övningar vi gjorde höll nästan på att kväva mej eftersom jag hade brösten uppe under hakan konstant och knappt kunde andas. Kompisen jag var där med höll på att skratta sej fördärvad och till slut gjorde även de andra deltagarna och även instruktören det.

Andra gången var på ett event med andra som redan var invigda och duktiga yoggisar. Övningarna gick fort, alla andra kunde ju… jag hängde inte med för fem öre! Då blir det lixom inte roligt och sedan dess har jag inte försökt, trots att E-kupan numera är ett minne blott.

Men jag skulle som sagt gärna försöka. Det skulle vara härligt att hitta lugnet och även smidigheten i kroppen. Herregud! Jag är ju faktiskt gammal elitgymnast och stel som en pinne, typ… Så jag både vill och borde. En dag ska jag! Tills dess nöjer jag mej med härliga och bekväma kläder, såna man oftast har när man kör sitt yogapass.

Jag är så himla glad att cykelbyxan är tillbaka! Världens bästa plagg oavsett träning! Jag är lite galen i träningsbehåar och har alldeles för många. De ska gärna funka som topp och linne, till tex shorts eller kjol. Träningskläder kan man ju lixom glida runt i lite när som helst, både bekvämt och praktiskt. Tröjan på översta bilden fick mitt hjärta att slå lite extra. Textraden är nämligen det som min käre man brukar säga till mej. Att jag är perfekt operfekt. Just de här kläderna och en massa annat fint finns på Yogia.se – där kan man shoppa loss även om man inte är en riktig yoggi. Man kan ju alltid se ut som en 🙂

Yogar du? Kan du lära mej?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *