Den största dagen?

Den största dagen?

Har precis ögnat igenom en artikel där Niclas Wahlgren pratar om brölloppsdagen som den största, viktigaste och lyckligaste dagen i hans liv. Har inte han barn? Är inte dagen då de föddes den lyckligaste, viktigaste och största dagen? Gifta sej kan man ju göra fler gånger, men ett barn föds ju faktiskt bara EN gång!

Visst var det en jätte kul grej att gifta sej och få vara drottning för en dag. Men den dagen mina barn föddes var det största jag varit med om. Den dagen kan aldrig göras om eller göras vackrare. Då föddes det viktigaste som går på denna jord; mina två juveler! De vackraste sönerna som går att hitta, de klokaste och trevligaste. I mina ögon förståss. De två viktigaste dagarna i mitt liv; 22/8 1993 och 28/1 1995.

Äktenskapet gick i krasch, men barnen finns alltid där. Kanske gifter jag om mej, men då blir det bara en akt mellan mej, mina blivande man och barnen. Den dagen har ingen annan med att göra, det är bara vår dag om det skulle hända.

Så vad säger du? Vilken dag är den viktigaste i livet?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *