Nu är faktiskt våren här!

Nu är faktiskt våren här!

Igår kom våren – så det så!

Då satt Baileys och jag och åt frukost ute på baksidan. Jag lyckades gräva fram min solstol häromdagen och igår provade vi den intenstivt. Å det var faktiskt så pass varmt i solen att jag kunde sitta i bara t-shirt en lång stund. Jag såg knoppande snödroppar och en sömnig fluga på promenad -DÅ är våren på g!

Jag lyckades gräva fram en gång i snön så man kommer fram på baksidan, men orkade inte riktigt fixa till gången på sidan av huset. Så man får fortfarande klättra över en rejäl snödriva av allt som rasat från taket. Men den ska vi nog ta itu med idag, när Martin oxå har lite tid över. Det får bli med hjälpa av spett och rejäl spade, så ska vi nog komma igenom.

Baileys är lycklig, han ligger mest hela tiden och sover på trappen på baksidan och bara njuter. Jag börjar fundera på årets trädgårdsprojekt… vi måste måla huset! Sen skulle jag vilja göra om rabatten på baksidan, så den blir enklare att sköta. Alla andra är omgjorda, så resten av trädgården är lättskött. Kanske skulle vi fixa den sista oxå? Till hösten skulle jag dessutom vilja välta gräsmattan, så man slipper köra i ett ”vågspel” när man klipper gräset. Just nu ser det ut som ”hela-havet-stormar” efter sandlådor och buskar som tagits bort.

Men som sagt: huset ska tvättas och eventuellt målas. Det är prio ETT! Vem känner för att hjälpa till? Vi betalar med mat och dricka 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *