Det blååååser på Öland

Det blååååser på Öland

Det blåser som trädtopparna viker sej och är bara 18 grader varmt, en innedag alltså.
 
Jag har röjt bland alla textilier som finns i våra tre miljoner skåp. Min kära mor har en förmåga att ta hit och lägga där det finns plats. Man hittar alltså ingenting till slut. Jag drog fram ALLT och la på golvet i högar och nu är alltsammans insorterat snyggt och praktiskt på ett och samma ställe. Fick mängder med plats över…
 
Medan senior chattat och Vännen och senior spelat dataspel, så har jag legat på soffan med Baileys och läst. Hittills den här sommaren har jag läst 3 böcker och lagt 7 pussel tror jag det är… jösses va jobbigt det är med semester  😉
 
Vad pysslar ni andra med när det blåser och regnar?’
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *