Det blev en remiss!

Det blev en remiss!

Det gick riktigt bra att åka pendeltåg idag. Tågen var nästan i tid och vi hade tagit till rejält, så vi var på plats låååångt i förväg. Kunde tom gå i några affärer och kika. Å till på köpet hittade kräsna Junior ett par brallor som föll honom i smaken som inte kostade en halv förmögenhet  😉
 
Väl inne hos doktorn kunde han snabbt konstatera att det behövs en magnetröntgen innan han kan uttala sej. Så med en remiss i handen gick vi ett par trappor ner och pratade med röntgenavdelningen. Max fyra veckors väntetid… bara… suck! Men om vi kunde med kort varsel så kunde vi eventuellt få en återbudstid. Så vi satsar på det. Nu är det bara att vänta…
 
Efter läkarbesöket köpte vi mat och gick upp till mitt gamla jobb där jag fortfarande hoppas in vid behov. Träffade min lilla VD och lite andra gamla kollegor, men tyvärr inte de som jag mest ville träffa. Ska in och jobba en dag i oktober, då kanske…
 
Sen gick vi på stan en sväng på väg mot tåget. Junior ska gå i såna där mysko affärer med konstiga kläder. Det ska vara svart eller lack eller annat som iaf inte jag skulle ta på mej. Men han tycker det är fint och har ännu inte nått min smärtgräns. Så jag har inte behövt stoppa honom än så länge.
 
Vi har iaf haft en bra dag och Junior är nöjd med både läkarbesök och nya byxor. Jag med!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *