Det blir en helkväll!!!

Det blir en helkväll!!!

Gick ner i centrum för kolla runt lite. Visste vad jag ville ha och kände för att handla lite, trots avsaknaden av miljonerna på kontot… Jag tog god tid på mej och gick in varenda butik. Martin uppmanar mej alltid att köpa det jag tycker om, så jag hade inga begränsningar alls från det hållet.

Det här kom jag hem med:

Notera storleken på flaskorna… det är alltså en hel liter yoghurt och en halvflaska rödvin och en halvflaska öl. Killen i kassan på systemet fick mej att lova att jag skulle ta en tur till apoteket och köpa rejält med huvudvärkstabletter för att klara morgondagens baksmälla. Jag lovade såklart!

Jag är alltså ganska ofarlig att släppa loss på en shoppingrunda. Imorrn åker jag till second hand och kollar istället, brukar hitta mer där  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *