Det blir som det blir…

Det blir som det blir…

Har inte alls orkat mycket idag. Kräkisen slog ut mej med en rak höger och jag gick på knock-out direkt.Vid 2-tiden vågade jag mej på att ta en knäckemacka och tyckte att jag mådde ganska bra efter det. Så vid 4-tiden tog jag en liiiten taco, som de andra mumsade på igår. Sen var det kört igen… jag tyckte det var gott – det gjorde inte magen. Sen dess har jag packat lite, legat lite, packat lite, legat mycket.

Jag har ingen aning om vad jag packat, får bara hoppas att jag har så pass mycket rutin att jag kunnat packa i sömnen. Vilket jag tror att jag har… Det jag missat får vi helt enkelt vara utan eller köpa. Det viktiga som mediciner och killarnas dykutrusning och kamera är iaf med. Biljetten lyckades jag faktiskt också komma ihåg… och passen. Alltid nåt!

Klockan 5 ska vi upp, kl 6 hämtar vi min pappa som fått äran att köra oss och kl 7 hoppas vi se Lilla M som åkt från Uppsala på egen hand. Skit samma att jag mår som piss och pest och senapsgas – jag ska på semester! I två hela veckor slipper jag ha tjocka vinterkläder, långkalsonger och stövlar. Vi har lägenhet med uteplats, så det är bara att dra på sej bikinin och gå ut. Frukost ute – härligt! Mina alldeles för många kilon har dessutom drastiskt blivit färre de senaste två dagarna, alltid nåt  🙂

Ta hand om er allihopa!
Vi hörs när jag får tag i internet.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *