En mindre bra söndag…

En mindre bra söndag…

Så var det min tur… kräkisen kom även till mej, blä!

Senior var kräksjuk i tisdagskväll och en del på natten till onsdag. Junior var sjuk hela julafton. Jag satte igång på kvällen igår. Jag var inte jättesjuk, mest illamående, frusen och sänkt. Jag spydde ur mej två gånger ordentligt, men har mått illa och frusit nästa hela natten. Nu känns det bara oroligt i magen, men det kan ju bero på att den är tom? Uppdatering: det berodde inte på att magen var tom, NU är den tom…

Alltså blev det inte alls så mycket gjort som jag trodde igår. Jag var på massage och healing av mitt ben, jätteskönt. Hoppas bara att min massör klarar sej från kräksjukan. Jag tvättade och pysslade runt lite, sen la jag mej för ankar i soffan. Hela kroppen gjort ont!

Så idag MÅSTE vi packa klart! Imorrn kl 9 går flyget. Å vi har lite annat som vi också måste fixa. Tror jag får stanna inne och fixa medan Martin får uträtta alla ärenden. Det är väl bäst att han håller sej borta från oss så mycket det går, så han inte åker på skiten? Kul att sitta på flyget och vara kräksjuk. Det ska man ju bli PÅ semestern, inte INNAN!

Med den här dåliga starten kan ju semestern bara bli bättre  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *