Det där med att trycka på fel knapp…

Det där med att trycka på fel knapp…

Jag avskyr uppdateringar och andra nyheter! När jag får ett meddelande om uppdatering i telefonen väntar jag så länge jag kan med att göra det och när jag vi får en ny pryl hemma undviker jag den så länge jag kan. Det händer lixom lite för lätt att jag trycker på någon knapp som inte ska tryckas på…

Jag har haft samma tema på bloggen så länge jag kan minnas, det enda jag ändrat har varit bilden överst. Men wordpress uppdateras ju titt som tätt, och några av nyheterna har jag varit tvungen att vänja mej vid. Bland annat det här med block, som är både på gott och ont. Jag blir vansinnig när jag inte hittar gamla funktioner.

I helgen skulle jag hjälpa en bekant att starta sin blogg. För att kunna hjälpa henne hade jag min blogg öppen för att hitta mina lösningar. Dessutom ville jag lägga till några undermenyer till fliken ”resor” och tänkte passa på. Då tryckte jag på nån knapp såklart… i söndags upptäckte jag att hela fliken ”Veckomenyer” var borta. Jag hade lyckats radera etiketten och då försvann hela fliken eftersom det inte fanns några inlägg som skulle ligga där. Jag fattar inte hur det gått till och kunde inte hitta hur jag skulle få tillbaka det.

Tack och lov är jag gift med en väldigt lugn it-utvecklare, som är rätt van vid att jag trycker fel och får panik. Han lyckades få tillbaka fliken och la dessutom till lite av det jag bad om. Men alla etiketter fattas ju, dem måste jag lägga till för hand. Så nu sitter jag här och döper sisådär 600 veckomenyer… som om jag inte hade annat att göra.

Men det måste göras! Det är nämligen den etiketten och fliken som används mest här på bloggen. Det är ju veckomenyerna som är mest besökta och som jag är ”känd” för. Därför är jag så arg på mej själv, att jag kunde vara så klantig! Å det är därför jag avskyr uppdateringar! De gör mej stressad, jag måste lära om och jag måste ta hjälp. Tycker inte om det!

Men men, bara att fortsätta. Drygt 50 gjorda, bara resten kvar… blä.


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

10 svar på ”Det där med att trycka på fel knapp…

  1. Å vad drygt! Å det är väl typiskt att det händer när man inte alls har tid… Vågar knappt ändra något på min blogg för jag vet inte vad jag skulle göra om det försvann… Har ju bara bloggat på wp i ett år så är fortf nybörjare.

  2. Ohh det hände mig i höstas då jag ville bara testa ett tema på bloggen för att se om det var bättre än det jag hade. Nör jag insåg att jag ville ha mitt gamla tillbaks så var det borttaget från wp.com. Jag hade det bara kvar för att jag hade designen på bloggen. Då valde jag att byta till .org. skönt att det löst sig mestadels. Men drygt att beh lägga in allt manuellt igen

  3. Teknik alltså. Det ska bara fungera känner jag. Är rätt irriterad på en app jag har. Fick en julklapp av jobbet och det var ett presentkort. Elektroniskt och behöver en app. Funkade bara inte tills jag fick rådet att stänga av virusskyddet. Känns sådär att använda den känner jag.

  4. Jag håller med och får rysningar för det har hänt mig så många gånger. Senast var i höstas när jag hade ny telefon och allt var klart men det krånglade lite i början och jag råkade min dummer radera allt och kom ingenstans.

    Panik var känslan då. Känner igen känslan att trycka fel. Tänker på alla äldre som inte hänger med fullt ut i det nya moderna samhället hur dumt det kan bli för dem med feltryck.

    https://kamillaskamera.com/

    1. Blä! Ändå könns det som att vissa äldre har mer koll än mej, ta min svärfar… 85 år och superkoll. Men han har å andra sidan tid att sitta där och pilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *