Det går framåt…

Det går framåt…

Det blev alltså ingen gräsmatta igår och bara lite grävande, eftersom det var så himla tråkigt väder ute och ganska kallt. Men inne hände desto mer; alla våra fantastiska bilder är inramade och ska upp på väggarna. Vi tänkte sätta upp dem igår, men insåg att vi hade lite kvar på en vägg att slipa. Å eftersom vi inte vill ha slipdamm på alla bilder, så väntade vi med att hänga upp dem.

Så det blev att slipa den sista väggen igår. Nu ska det bara spacklas några smågrejer, torka, slipa lite till och sen ska tapaterna upp. SEN kan vi hänga upp bilderna 🙂 Snickaren skulle kommit hit igår, men det gjorde han inte. I bästa fall kommer han de närmaste dagarn och då är trappen så gott som klart. Så nu måste jag börja slipa räckena som man håller sej i när man går i trappen. De är tre stycken och idag bara lackat trä, de ska målas vita och sättas på plats igen.

Men eftersom solen skiner för fullt blir det att gräva idag. Hoppas vi hinner/orka det sista nu, så att det bara är ”finlir” kvar sen. Nu har vi bestämt att vi inte tar hem gräset på fredag, även om vi får – utan på lördag- Då är nämligen båda grabbarna hemma som kan hjälpa oss.

Så i bästa fall är vi färdiga med både trapp och gräsmatta nästa helg! Det ska bli så otroligt skönt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *