Det gick ju hur bra som helst!

Det gick ju hur bra som helst!

För- och efter besöket.

Första mötet med Minior är avklarat och det gick hur bra som helst! Vilken härlig unge! Han kommer att smälta in hur bra som helst hos oss. Bailyes accepterade honom direkt trots att han inte är särskilt van vid små barn och de lekte och myste om vart annat.

Det första vi gjorde när Minior och hans mamma kom var att titta på hans rum. Han fick veta att alla saker på sängen var hans och dem fick han leka och göra lite som han ville med. Å när vi andra gick ner för att prata och fika, så blev Minior kvar i rummet. När han väl kom ner ville han ha ett glas mjölk och sen satte han sej brevid mej när vi fikade. Det var ett skönt godkännande! Där satt vi; jag, Minior, hund och Martin i samma soffa. Som den mest naturliga sak i världen. Vi var klart godkända redan där.

Sen gick han mellan oss, sitt rum, sin mamma och Baileys. Ibland stannade han upp för att korrigera något vi sa eller bara säga sin mening. Det var en väldigt glad, positiv och öppen 6-åring vi fick äran att bekanta oss med. Vi fick veta att han tål allt och äter allt. Skönt! Dessutom äter han hellre oliver än godis… tror han är lite lik Junior minsann  🙂

Vi berättade om oss, Mamman om deras familj och hur Minior är och fungerar. Och när jag frågade om Minior vill vara hos oss ibland nickade han ivrigt. Till saken hör att han inte sovit borta förut, så det var inte alls självklart att han skulle vara så medgörlig. Men där var nog Baileys till väldigt stor hjälp. Så nu är det bestämt att vi ska ses igen på söndag och då ska även Miniors pappa vara med, men då är Martin borta istället. Jag ska be Junior komma hit så att de får träffa honom också.

Å sen ska han sova sin första natt här nästa helg. Då ska Martin och jag först iväg på ett event och sen hämtar vi Minior på eftermiddagen. Vi åker direkt till Maxi och låter honom köpa tandborste och frukostmat och sen tar vi en rejäl myskväll med taco eller nåt. Så nu är vi alltså igång och jag behövde inte alls vara orolig för mamman. Vi klickade direkt och jag tror att det kommer att funka hur bra som helst både med pojken och kontakten med föräldrarna.

Så skönt att ha det här första mötet avklarat och att det gick så bra. Det var ganska mysigt att komma upp i rummet och se leksakerna ligga utspridda. Nu ser vi fram emot nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.