Det här är stort!

Det här är stort!

Senior har alltid haft väldigt svårt att lämna mej. Det är en del av hans funktionshinder och har varit ett stort problem. Det är en av anledningarna till att jag följt med honom på alla läger och skolgrejer. Jag har tagit det för vad det är och inte gjort någon större grej av det.
 
Under hela hans uppväxt har han fått göra saker i sin takt och själv beslutat om när han skulle vara ensam hemma, gå till affären själv osv. Har han bara gjort det i sin takt, så har det till slut gått bra. Har vi pushat honom har han gått i baklås.
 
Nästa vecka är det dax att åka till Gamelby med skolan igen. Jag har varit med varje gång hittills och trivs bra där nere. Men nästa vecka måste jag jobba på måndagkväll och skolan åker ju måndagmorgon. Så Senior har lov om ledigt på måndagen för att åka ner med mej på tisdagmorgon. Nu har hans nya lärare lyckats få honom att faktiskt åka ner på måndagen, trots att jag inte är med. Hon har lovat att sitta med honom i bussen och bo i rummet brevid honom, han kan smyga in till henne om det krisar sej.
 
När han ringde och berättade detta höll det på att brista för mej. Det här är väldigt stort för oss, även om knappt någon utomstående kan förstå det. Han själv är såååå stolt och jag har lovat honom både chips ikväll och kräftor på lördag. Detta ska firas och det STORT!
 
Jag är så glad!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *