Det här med "bantning"

Det här med "bantning"

Jag vet att många vill gå ner i vikt nu när sommaren är över. Men vad är det man egentligen vill? Vill man bara gå ner i vikt snabbt, eller vill man bibehålla sin nya vikt?
 
En hel del kör med nutrilett och det funkar bra, jag har själv provat. Problemet är ju att man går upp igen när man slutat med pulvret… Som startkur funkar det lite bättre, om man har en framtida plan efter nutrilettande. Men bara nutrilett ett par veckor och sen vanligt liv igen, är dömt att misslyckas.
 
Många skriver in sej på VV, går 6-7 veckor och har då gått ner så mycket att det tror sej kunna detta och slutar gå dit. Dessa får ett lite mer långsiktigt resultat än nutrilettarna, men går oftast upp det mesta ganska snabbt igen.
 
Det enda som gäller, å det vet ju alla… är att förbruka mer energi än man stoppar i sej. Man måste dessutom låta det ta tid! Det går inte på en enda dag att bli smal, så är den bistra verkligheten. Att äta mindre och förståndigare, röra på sej 30-60 minuter per dag – DET är det enda som gäller.
 
Att förstå att det handlar om en livsstilsförändring och inte en kur är nyckeln och det vet vi ju egentligen. Men varför gör vi inte så då?
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.