Det närmar sej…

Det närmar sej…

Imorrn ska jag alltså opereras och innan man gör något sånt är det mycket som ska fixas. Även om det inte är någon risk med operationen, så kan det ju ändå inträffa saker. Alltså vill man att jobbet ska vara hyfsat ikapp och hemmet hyfsat i ordning. Men det är mycket man vill…

Jag har hela tiden tyckt att 16 augusti legat så långt bort. Men nu är det imorrn! Förra veckan gjorde vi en lista på allt vi skulle fixa i helgen och mycket av det gjorde vi också. Klippte gräset ordentligt, tvättade, jobbade på och skrev fakturor. Vi hann massor. Idag har jag bäddat rent, tvättat lite till, vilat och tagit hand om mej lite extra. Men nu börjar jag känna att jag borde gjort så mycket mer.

Imorrn ska man alltså öppna min livmoder för att kunna ta prov och se om där är nån cancer. Det är inget stort ingrepp, men jag får inte anstränga mej särskilt mycket närmaste veckan och kan eventuellt blöda i upp till fyra veckor. Jag som haft något som typ liknat mens i kanske 2-3 dagar de senaste tio åren. Redan nu är jag väldigt trött, hur ska det då bli med en större blodförlust?

Jag är inte alls nervös eller orolig, vill mest bara ha det gjort. Däremot är jag fundersam på hur jag ska må direkt efter. Jag ska inte sövas – men sederas tror jag det heter, alltså nästan sova. Kommer jag ha ont? Jag ska iväg på ett event redan på torsdag, som är rätt viktigt för mej… kan jag det? Jag har fått infektion i livmodern när de varit inne och grävt där förr, det gör fruktansvärt ont. Blir det så den här gången?

Jaja, imorrn vet jag mer. Då är det över för den här gången. Sen ska jag bara bli av med hela livmodern oxå, det återstår att se när det blir och hur detta ska göras. Allt beror på morgondagens svar.

To be continued…


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

5 svar på ”Det närmar sej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *