Det trasslade till sej totalt!

Det trasslade till sej totalt!

Senior blev aldrig uppringd av radion, han var mycket indignerad och besviken. Men men, man kan väl inte säga at särsilt mycket blivit enligt planen idag…
 
Planen var nämligen att Junior skulle åka med en kompis till tävlingar i Eriksdalsabdet och Senor skulle åkte på tävlingar i Nacka med en annan kompis. Jag själv skull ta en lång promenad med hunden och sen stångas med galna shoppare på IKEA. Kruxet vara bara att Seniors skjuts blev inställd, så jag fick snabbt planera om för att kunna köra honom istället.
 
Nu är jag ju inte direkt ovan vid att mina planer spricker, så man har väl ändå nån slags beredskapstänkande… Snabbt lämna hunden till mormor och fiska upp morfar, så han kunde åka med och visa vägen. Medan Senior sköt åkte jag och morfar och handlade lite, så en del fick jag iaf gjort. Resten får jag fixa imorrn.
 
Det som stör mej mest är att mina barnfria timmar åkte åt skogen. Det händer ju inte så ofta att jag är helt barnfri, så det ser jag lixom alltid fram emot. Men men, de kommer väl fler tillfälle…?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *