Det var värre än vi trodde

Det var värre än vi trodde

Kommer ni ihåg att jag den 19/12 skrev om en tjej härifrån som blivit påkörd av en bil och så illa skadad att hon dog? Det var då min reflexkampanj startade på allvar.
 
Idag fick jag veta att det var en nära vän till familjen som körde bilen. Jag kan inte med ord beskriva hur det kändes att få veta detta. Det är fruktansvärt och jag vet nästan inte hur jag ska orka skriva om det. Vår vän arbetar dessutom inom räddningstjänsten, så det var dennes arbetskamrater som fick ta hand om olyckan. Vår vän hade precis gått av sitt skift och var på väg hem.
 
Vännens dotter går i klassen under den nu döda flicka… Ska åka till skolan imorrn och prata med klassläraren igen och kolla att allt är ok. Verkligheten kom så där nära igen… alldeles för nära…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *