Döden är ett projekt

Döden är ett projekt

När någon dör blir hela livet ett projekt för ett tag. Först ska man förstå vad som hänt och samtidigt leva vidare själv, världen stannar ju inte… sen ska det till rent praktiska saker planering och genomförandet av begravning. Är man lite vid sidan om, som vi varit, så ska man vara en god vän, stötta och hjälpa så gott man kan. Så över en period av ungefär fyra veckor är hela livet ett projekt som man måste ta sej igenom. Det har vi gjort nu. Visserligen har vi en begravning till på fredag, men där är vi inte lika nära.

Idag går vi in i en ny fas och den börjar vi med att åka till Cirkus och se musikalen om Queen. Det är Seniors födelsedagspresent som han fick när han fyllde 17 i augusti. Då hade vi ju ingen aning om vad som väntade oss och hur rätt vi hade bokat dagen. Det sista man spelade på begravingen igår, var just Queen. Så det knyter ihop säcken på något vis.

När Mandisens familj hörde att vi skulle gå, så bokade även de biljetter. Så vi är nu 8 personer som ska gå tillsammans och sen äta efteråt. Det blir bra det! Vi behöver lite mys och umgänge, det har varit lite dåligt med det.

Så i eftermiddag blir det Queens härliga musik för hela slanten och det ska bli så otroligt kul! Vi kommer att sjunga med och verkligen njuta 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *