We Will Rock You!

We Will Rock You!

Så bra! Detta var precis vad vi behövde! Jag talar om eftermiddagens musikupplevelse i form av We Will Rock You på Cirkus. Handlingen var väl kanske inte världshistoriens bästa, men musiken… Queens musik är nästintill oslagbar!

Det flesta hitsen och en och annan favorit fanns där, inte min favorit nr1… men en hel del av dem. Man spelade inte Dont Stop Me Now, och det var lite synd eftersom den hade knytit ihop säcken på ett bra sätt. Men det kanske var meningen att den skulle stanna hos Fredrik?

Senior var mer än nöjd. Han har sett fram emot detta sedan han fyllde år i augusti och fick biljetterna. När första låten tonade fram hade han ståpäls på armarna 🙂 Han sjöng med och njöt till 100%. Att han dessutom fick programmet av Mandisens pappa gjorde ju inte saken sämre.

Efter musikalen åt vi buffé på Bamboo Palace. Sushi i mängder, olika woker och galssbuffé. Alla rullade stönande därifrån proppmätta. Det var nästan tur att vi parkerat en bit bort, så vi var tvugna att gå ner maten lite innan vi satte oss i bilen. Imorrn ska vi börja räkna Points igen… kanske…

Det känns iaf skönt att avsluta en riktigt rutten höst med detta. Året har varit riktigt pestigt, men nu är det inte många veckor kvar och så mycket till kan bara inte gå fel. Nu kan det bara bli bättre! Capice?! ´couse we are the champions! we´ll keep on fighting til the end!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *