Drar igång i 180 direkt!

Drar igång i 180 direkt!

Igår stod jag med fötterna i sanden, idag står jag i snö… det är en viss skillnad på känslan kan man väl säga. Tack och lov så var det iaf inte 27 meter snö och 43 minus när vi landade, utan ganska bara vägar och faktiskt några plusgrader.

Hemresan gick bra, vi landade nästan 40 minuter innan utsatt tid. Så vi kom hem ganska hyfsat och kunde lägga huvudet på kudden redan innan midnatt. Jag som följt solen senaste veckorna vaknade strax efter 6 och kunde inte somna om. Så det var bara att kliva upp, klä sej för gymmet, käka frukost och dra iväg till Curves. Känns så himla bra att komma igång med träningen direkt efter semestern.

När jag gjort mina 30 minuter åkte jag till mina föräldrar och hämtade hem pälsbollen. Han var alldeles yrvaken och fattade nog inte vem jag var förrän efter någon sekund, då visste han inte hur nära han kunde komma och hur många pussar jag skulle få. Sedan dess har han varit som ett plåster på mej, vill bara mysa och ligga nära.

Jag har haft en SPA-förmiddag med långt bad, skrubbat hela kroppen, gjort hårinpackning och smort in mej. Sol, vind och vatten är ju ingen skönhetskur för håret direkt och huden stramar rätt bra. Men nu känner jag mej hyfsat ok igen. Jag är ganska dålig på att ta hand om mej, ansiktet smörjer jag nästan varje dag – men resten… Det är ganska konstigt att jag inte ha mer rynkor än jag faktiskt har…

Efter lunch har jag jobbat lite, svarat på och skrivit en massa mail och fixat i största allmänhet. Ikväll ska vi på årets första teater, The Book of Mormon på China. Den ska tydligen vara riktigt bra! Håll koll här imorrn, då ska jag skriva om den. Om jag hinner… ska gå på Formex också…

Allt går alltså i 180 igen, precis som det brukar göra. Att ta förmiddagen idag helt ledigt och bara ta hand om mej, hunden och hemmet var ett mycket medvetet val. Min kropp gillar inte själva resandet, så idag är jag väldigt trött. En trött hjärna ska inte sitta i möten eller försöka vara trevlig mot folk, då är det bättre att vara hemma och pyssla undan lite.

Imorrn är jag nog människa igen  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *