Dykarna i familjen

Dykarna i familjen

Idag var vi på båttur hela gänget. Killarna skulle dyka, Lilla M skulle snorkla och jag skulle bara sola  🙂

Det var första dyket på egen hand för killarna som ”riktiga” dykare. Vi vaknade redan 6.30 för att hinna äta frukost innan vi skulle vara på dykcentret kl 8.00. Det tog en stund att ta sej till båten och komma ut på Röda havet, som faktiskt är blått…

Killarna tog sej ner i djupet ganska direkt och då skulle Lilla M snorkla. Hon var inte helt med på noterna, men efter lite lock och pock så hittade hon iaf hur hon skulle göra och efter det tvekade hon inte ett dugg. Några centimeter längre och med lite mer självförtroende följde hon sedan med gruppen iväg och snorklade en lång stund. Nöjd mamma kunde konstatera att alla hade en toppendag både i, under och ovanför vattnet.

Dessutom såg vi delfiner! Ett stimm som simmade en bit bort från båten. Tyvärr låg killarna under vattnet då, men Lilla M och jag såg dem iaf.
Nu är det halvtid på vår semester. Vi suger ut det göttaste av varje dag och utnyttjar dagsljuset då mycket vi bara kan. Snart är det pyramiddax, det ska bli jättekul att återse Kairo!
Ha det bäst alla ni där hemma!
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *