E jag normal nu???

E jag normal nu???

Från att ha jobbar två dagar i veckan hela hösten, har jag nu börjat jobba fyra dagar och blivit erbjuden en femte… den där femte vet jag inte riktigt hur jag ska ställa mej till, eftersom det innebär att jag blir borta tre kvällar i veckan då.
 
Grejen är att jag får bara jobba de här extradagarna så länge det är stora klasser på Viktväktarna, typ jan – feb och halva mars eller nåt. Sen brukar folk hoppa av och det lönar sej inte längre att vara både konsulent och kassör på en och samma klass. Å just därför borde jag ju ta alla extradagar som jag bara kan, för man vet ju inte hur länge man får ha dem…
 
Jag får klura lite på det. Idag ska jag dessutom och träffa en tjej som vill ha mej som ledsagare, en gång per vecka och så får jag ytterligare ett kontaktbarn som också vill ha mej en gång per vecka… Så här är det alltid för mej – först kommer inget…. och sen kommer allt!!!
 
Men det är ju kul när det händer nåt! Så snart kanske jag är som alla andra som jobbar fem dagar i veckan, jag kanske är normal nu???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *