Eftermiddagen försvann oxå…

Eftermiddagen försvann oxå…

Har varit himla effektiv nu på eftermiddagen och det kan ju vara orsaken till att tiden gick hur fort som helst. Så den här dagen försvann fortare än den kom 
 :-S
 
När Senior kom hem från skolan gjorde han sin veckouppgift plus en uppgift i musik. Sen hjälpte jag honom med svenskan, så han kan redovisa den imorrn. Åsså började vi titta lite på nästa grej han ska göra i svenska… tunga grejer…
 
Det är tur att jag är ledig på onsdgar, så jag kan hjälpa honom. Efter nyår blir jag förmodligen ledig även på fredagar och det kommer behövas om han ska klara sina mål. Han vill gå ut med 285 i meritvärde, 320 är max… låga krav eller??? Men för att klara det måste han ha lugn och ro och hjälp att förstå vad han ska göra och den hjälpen verkar jag vara den enda som kan ge honom just nu. SUCK!
 
Jaja, man får för sina synder  😉
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *