Förmiddagen bara försvann

Förmiddagen bara försvann

Jag sov inte ens länge… men det blev en stund framför tv´n förståss… så bara försvann förmiddagen och Vännen åkte till jobbet. SWOOOCH! sa det, så var det eftermiddag.
 
När Vännen åkt hängde jag en tvätt och fixade en present till honom. Väldigt bra när man får lite tid för sej själv så man kan fixa hemlisar  😉 ooooo va han kommer bli nyfiken när han läser det här *haha*.
 
Jag tänkte lägga mej en stund, men när som helst kommer Senior hem från skolan och då har jag lovat att hjälpa honom med svenskan. Den ska vara klar imorrn, så det är väl bäst vi gör det då? Men jag hinner nog lägga mej en liiiiiten stund sen. Hoppas jag…
 
Innan jag sätter händerna i falukorven. Ikväll blir det korvstroganoff!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *