En annorlunda natt

En annorlunda natt

När vi skulle lägga oss igår var Junior sänkt, men inte mer än att jag gick upp och gjorde ordning mej som vanligt. När jag lagt mej är det ändå något som gör att jag går ner till honom för att kolla läget. Jag hittar en mycket ledsen kille, som mår väldigt dåligt. Efter en koll med tempen visar det sej att han har 39 graders feber, sen lämnar jag inte honom resten av den natten! Han var jättedålig, frös och svettades om vartannat, hade ont i kroppen och var ledsen.
 
En stund låg vi hela familjen i vår säng. Vi hade stoppat i Junior massor med medicin och väntade på att han skulle lugna ner sej och somna. Då gav jag alla i uppgift att säga tre bra saker om varandra. Vännen fick veta att han var hjälpsam, omtänksam, bra på datorer och rolig. Senior är snäll, smart, gohjärtad och rolig. Junior är smart, hjälpsam, trevlig och rolig. Jag är övervakande, storhjärtad, omtänksam och rolig. Just rolig var något som återkom om oss alla och det är precis så Vännen upplever sitt liv med oss – det är roligt att vara tillsammans. Vi skrattar mycket och har kul.
 
Att göra en sån här övning är hur bra som helst. Nu somnade vi alla gott med vetskapen om våra goda egenskaper. Natten blev relativt lugn och nu på morgonen efter en alvedon hade Junior 36,8 i temp. Så nu hoppas vi att det värsta är över.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *